TOM VANDEKENDELAERE – Roeselare

Al in zijn prille CDS-jaren viel Kevin me al op. Zijn gedrevenheid van toen bleef me altijd bij. Vandaag staat hij klaar om de grootst mogelijke stap bij JONGCD&V te zetten, met exact diezelfde gedrevenheid. Ik wens hem alle succes toe.

XANTHIPPE VAN DE GENACHTE & JAN BLEUS – Gent

Wie zegt dat je geen vrienden kan hebben in de politiek, kent Kevin Maas niet. Een kerel met een enorm warm hart en een even scherpe blik. Wij leerden Kevin jaren geleden kennen binnen JONGCD&V en zijn blij dat we hem ook daarbuiten een echte vriend kunnen noemen.

JESSICA VAN DE MOORTEL – Aalter

Ik heb Kevin leren kennen toen hij Nationaal voorzitter van CDS was. Vanaf het begin was het duidelijk dat Kevin een geweldige persoon is om mee samen te werken, maar bovenal ook een geweldige vriend is. Kevin is een persoon op wie je altijd kan rekenen. Hij zal altijd klaar staan met een luisterend oor. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Kevin JONGCD&V met hart en ziel zal leiden en daarom kies ik voor Kevin!

WIM SOONS – Berlaar

We go back a long way! Ik ken Kevin als een bijzonder intelligent en integer persoon, die gebeten is door politiek. Niet omwille van persoonlijke ambitie maar omdat hij echt oprecht begaan is met zaken die mis gaan in onze maatschappij. Die zacht omgaat met mensen, maar ‘hard gaat’ als hij zich ergens voor engageert. En ja, dat naast al die advocaten ook eens een dokter zich in politiek mengt, vind ik een meerwaarde!

EVA VAN EECKHOUT – Brussel

Tijdens het WIJ-congres in Lommel deelde ik een huisje met Kevin. Ik kende hem al langer van op andere JONGCD&V evenementen, maar daar startte onze vriendschap. Voor mij was het snel duidelijk waarom Kevin in de politiek zat. Hij is begaan met anderen en durft problemen te benoemen zodat we ze samen kunnen oplossen. Dit zijn twee belangrijke eigenschappen waar een goede voorzitter over moet beschikken. Voor mijn stem moest ik dus niet lang nadenken, ik stem Kevin!

ZOË DEBBAUT – Leuven

Ik ken Kevin nog maar een klein jaar. En toch juichte hij mij toe toen ik voorzitter werd van CDS Leuven. Dat hij vanuit de coulissen trots kan zijn op andere jongeren getuigt van een zeer warme persoonlijkheid. Ik geloof dat Kevin een excellente JONGCD&V-voorzitter zal zijn. Hij is de motiverende cheerleader die we als jongeren nodig hebben!

MARYAM JAMSHID – Hasselt

Jarenlange vriendschap in een aantal woorden: betrouwbaar, intelligent, doorzetter en gewoonweg hééérlijk! Kevin is the new Tsjeef!